Saturday 29 August 2015

           



               Salutare dragi bloggeri, am minunata placere sa va aduc la cunostinta talentul acestui tanar artist care mai presus de toate pune muzica. Chiar daca multi dintre voi nu il cunoasteti, Marius Ivanov este un tanar plin de talent cu dorinta si incredere in ceea ce face, este tanar, are doar 20 de ani si deja a impresionat o multime de oameni. 
                Stiu ca pare un personaj din revistele de top model, dar nu este asa, chiar daca arata bine, vocea este cea care l-a ridicat. Marius are un caracter impresionant, mereu dornic sa dea tot ceea ce are mai bun din el. Dupa cum bine stim nu e usor sa fi original intr-o lume de "copy paste" , deci eu zic sa il incurajam si sa il sprijinim in cariera pe care a inceput-o. Sa stiti ca nu e usor sa te afisezi in fata multimii daca nu ai nimic de aratat, dar Marius a aparut si a fermecat cu vocea sa.
                  De profesie, el este cantaret de muzica usoara in general de petrecere, il puteti oricand contacta si chema la orice petrecere pentru a intretine atmosfera intr-o maniera placuta. Acest baiat are potential si este plin de viata, nu lasati ca aparentele sa insele, deschideti cartea si dupa aceea judecati. Va invit cu drag sa il ascultati si sa apreciati ceea ce face punand mult suflet.

0 comments:

Post a Comment