Tuesday 12 April 2016


                              Cu toţii ne dorim un zâmbet frumos care să atragă orice privire sau pur şi simplu să ne facă pe noi înşine să fim mulţumiţi de zâmbetul nostru atunci când ne uităm în oglindă sau în poze, acest accesoriu nu numai că este vital, dar parcă un zâmbet schimbă atmosfera în care te afli şi lasă o impresie bună despre personalitatea ta. Deşi cum bine ştim nu toţi avem parte de un zâmbet frumos de pus în ramă deoarece micile sau marile probleme legate de dantură şi tot ce ţine de acest lucru nu ne ajută deloc.

Oare ce este de făcut?

                               Bineînţeles cum orice problemă are o rezolvare, tot aşa  şi clinica de stomatologie CrisSmile deţine cheia rezolvării tuturor problemelor dumneavoastră în ceea ce priveşte acest domeniu. Pot afirma cu plăcere că această clinică dispune de o echipă profesionistă de medici şi asistenţi care vă stau la dispoziţie pentru a vă ajuta în rezolvarea problemelor cuvenite.
Nu am ales să scriu despre acestă clinică întâmplător ci în urma recenzilor bune şi în urma convingerilot mele, aşa că este strict necesar să vă aduc la cunoştinţă tot ceea ce reprezintă clinica de stomatologie CrisSmile.
                              Alătiri de o echipă profesionistă, clinica CrisSmile se avântă la un drum lung, în care speră să vă câştige încrederea şi loialitatea în ceea ce ei numesc "un zâmbet frumos". Această clinică dispune de aparatură şi tehnologie avansată care îi vor ajuta să determine un diagnostic clar, dar care vă vor ajuta şi pe dumneavoastră să vă reveniţi mai uşor după tratament, să reluaţi funcţia de masticaţie mult mai repede şi în condiţii normale şi să aveţi o estetică dentară frumoasă.

Mie îmi este puţin frică, oare se discută cu pacienţii, le sunt explicate toate lucrurile în detaliu?

                              Aici vorbim de profesionalism, nu de joaca dea dentistul, clinica CrisSmile pune pe primul loc comunicare dintre pacient şi medic, lucru care este esenţial pentru buna desfăşurare a intervenţiilor viitore. O bună colaborare cu pacientul duce la o reuşită şi la satisfacerea nevoii acestuia exact aşa cum se cuvine. De aceea mulţi copii, tineri, studenţi, adulţi apelează cu încredere la acestă clinică.

Ce intervenţi se pot realiza?
                          
                            Fie că vorbim de un implant dentar sau de o estetică dentară, pofilaxie dentară, ortodonţie, restaurări dentare, chirurgie dentară, estetică facială, şi anestezie, aici le puteţi face pe toate fără a fi nevoit să umblaţi în mai multe locuri, să pierdeti timp şi să cheltuiţi şi mai mulţi bani, Totul se petrece într-un ambinet plăcut şi sigur pentru sănătatea dumneavoastră, iar fineţea şi talentul pe care il posedă medicii atunci când au de făcut o intervenţie este unul extrordinar, reuşind să ducă la împlinire o intervenţie chiar fără dureri. Acest lucru este fantastic pentru cei care au puţină frică de dentist, dar vă asigur că o persoană dedicată şi cu talent, dar şi experienţa celor de la CrisSmile pot face ca vizita la dentist să fie una plăcută, 

Vorbitţi de atâta profesionalism, dar oare  şi plăţile sunt pe măsura? 

                        
                                Ei oferă cele mai bune servicii pentru că, cred în estitica dentară ca fiind un factor foarte important în viaţa fiecărei persoane, iar preţurile sunt acceptabile în funcţie de fiecare intervenţie, ba chiar mai mult puteţi plăti cu cardul în 12 rate fără dobândă. Deasemenea primiţi o reducere de 5% dacă plătiţi cash o singură rată, 

Eu vă recomand cu, căldură să apelaţi la această clinică stomatologică de încredere, aici nu veţi găsi altceva decât profesionalism, încredere, corectitudine, comunicare cu pacientul, ambient plăcut, medici cu experientă. Clinica CrisSmile vă ofera un zâmbet frumos pentru o viaţă mai bună.












2 comments: