Friday 26 June 2015

                                                  The One Team- echipa ta Oriflame
                                                          Crează-ți propria afacere


                 Dragi bloggeri iubitori de produse cosmetice, am onoarea să vă prezint cea mai bună afacere pentru voi, este ceva simplu și plăcut în special pentru domnișoarele simpatice care pierd o mare parte din viață folosind produsele cosmetice pentru a se face frumoase și ce e mai important este faptul ca ele își recomandă aceste produse între ele, acest lucru le facilitează din start munca.
De ce să devii Consultant Oriflame?

  1.  mediul de dezvoltare al afacerii este unul flexibil, fără investiții sau alte riscuri;
  2.  beneficiezi de reduceri de până la 40% la cumpărături pentru tine și familia ta;
  3.        îți organizezi singur/ă programul de lucru, cu cât te dedici mai mult cu atât profiturile vor fi mai mari;
  4.   ai ocazia să colaborezi cu oamenii care au început de la zero exact ca și tine;
  5.        ai consultanță pentru o mai bună dezvoltare a afacerii;
  6.   poți să-i ajuți și pe alții să se dezvolte, pe măsură ce-ți consolidezi propria echipă;
  7.   îmbunătățire, pregătire și experiență profesionala luând parte la ședințe, instruiri și seminarii;


Lista poate continua totul depinde doar de tine!!

             Deci după cum spuneam, aveți posibilitatea de a vă crea o afacere la „cheie” cu investiții relativ mici care pe termen lung vă poate aduce profituri mari care vă vor ajuta să fiți liberi financiar. Totul depinde de calitățile dumneavoastră de convingere și de dăruirea pe care o acordați acestui job. Pot doar să vă spun că Oriflame dispune de produse de cea mai bună calitate, fiind pe piața produselor cosmetice de peste 45 de ani.
              Totul este foarte simplu, ești pasionat/ă de cosmetice, ai darul de a te face ascultat/ă și ai caracteristica de influența deciziile oamenilor când vine vorba de frumusețea lor, atunci acesta este jobul mult dorit. Intri pe site și te înregistrezi, iar ca bonus de bun venit Oriflame îți pune la dispoziție încă din prima zi ocazia de a câștiga produse destul de scumpe pe care le primiți la depunerea primei comenzi. Nimic mai simplu, azi te înregistrezi și tot azi poți să împărtășești catalogul prietenilor, familie, sau altor cercuri de oamenii pe care le frecventați. Și asta nu e tot cu Oriflame pe măsură ce vă dezvoltați veți primi premii, veți participa la tot felul de ședințe atât la nivel național cât și international, să iei parte la promovarea de produse incitante care te vor propulsa tot mai sus. Oriflame schimbă vieți, lasă-te și tu schimbat și intră în cea mai tare echipă care îți poate aduce liniștea financiară și o viață decentă.                      




0 comments:

Post a Comment