Monday 4 December 2017





                  Salutare dragi audiofili azi vorbim despre muzică unul dintre cele mai fascinante domenii din toate timpurile. Muzica este acel sunet sublim care ne adună pe toți laolaltă și ne facem să simțim la fel, să iubim la fel, de aceea este important ca atunci când simțim nevoia să facem ceva cu ea să apelăm la oameni iscusiți.
                 Sunt sigur că o grămadă dintre voi vă numărați printre cei care preferă să stea acasă decât să plătească niște cursuri pe ideea că se poate învăța și singur, și vă dau dreptate într-o oarecare măsură pentru că și eu am făcut parte din această categoria, dar nu mi-a fost ușor să fiu în pas cu toți termenii și tehnicilie necesare pentru a cânta bine la chitară. Așa că nu urma exemplul meu dacă nu ai nervi de oțel și multă răbdare și chef de învățare.
             
De ce recomand școala de muzică ?

               Da, cu tine vorbesc, tu cel care se crede atotștiutor în ale muzicii, oricât de talentat ai fi nu ai putea învăța tot ceea ce ai nevoie pentru a excela. Școala de muzică este perfectă pentru cei ca tine, care doresc să cânte la un instrument sau să facă canto, aici vei găsi tehnici și teorie care să pună bazele cunoștinței tale muzicale.
Aici vei învăța în ritm de melodie, ai cursuri de muzică diverse, chiar și cursuri de actorie să nu uităm că acestea merg foarte bine una cu cealaltă. Dacă încă nu te-ai convins eu zic să tragi o fugă și să încerci pe propria piele, să simți vibrația muzicii și poate așa te hotărești să te lași pe mâna profesioniștilor. Cu o echipă tânără și dedicată muzicii, Școala Armonia te așteaptă cu drag să parcurgeți împreună drumul spre succes.
             Școala oferă programe speciale pentru cei care vor să facă performanță, dar poți desigur să mergi și să înveți doar câteva ședințe. Totul este la îndemâna ta, depinde de tine dacă întradevăr muzica face parte din tine. Eu sunt de părere că dacă ai un fior în tine care tresaltă la fiecare sunet, atunci cel mai bine ar fi să mergi la această școală ca să aprofundezi tainele muzici.


0 comments:

Post a Comment