Friday 26 May 2017



                     Căldura este un factor foarte important al fiecărei case, fie că este pe bază de lemne, gaz sau chiar electrică, ea este indispensabilă și nu poate fi ocolită, În construcția unei case căldura are cel mai important loc, trebuie de la început să te gândești ce fel de sistem de încălzire vei folosi pentru a ști cum să construiești în așa fel încât să nu mai ai de spart mai târziu.
                    Deși suntem în 2017 și putem afirma că lumea s-a modernizat foarte mult chiar și la țară, totuși încă mai există o grămadă de locuințe care se încălzesc prin metoda tradițională cu lemne la o sobă de teracotă. De cele mai multe ori îți este frig la picioare pentru că, căldura nu vine de jos în sus. Dar dacă ești în demararea construirii unei case noi nu ezita să te documentezi despre încălzirea în pardoseală electrică este un sistem nou și modern care te va scăpa de multe bătăi de cap.Are multe avantaje de care te vei bucura pe toată perioada locuirii în casă.
Echipa de la instaltermic.ro este specializată în astfel de proiecte și va fi pe deplin bucuroasă să te ajute în tot ceea ce vei face. Ei nu se ocupă doar cu instalații în pardoseală electrică ci și cu centrale pe gaz, centrale pe lemne, coșuri de fum, instalații electrice interioare și exterioare, pot spune că acoperă tot domeniul căldurii.
După cum spuneam sunt sigur că majoritatea ați auzit de metodele de încălzire clasice, dar încălzirea în pardoseală electrică este ceva nou și tot mai multă lume tinde să o implementeze în casele lor.

Ce primești la schimb dacă instalezi acest sistem de încălzire?

              Poate că nu ai să mă crezi, dar dacă instalezi acest sistem pur și simplu vei avea costuri de întreținere aproape inexistente. iar durabilitatea acestui sistem este garantat pe toată durata de viață a clădiri, iar costurile de instalare sunt reduse, Deci beneficiezi de o grămadă de avantaje care te vor ajuta pe viitor să economisești și desigur să ai o casă încălzită corespunzător. Nu te mai stresa cu metodele vechi de încălzire la care trebuie tot timpul să mai schimbi câte ceva și te lasă când ai mai mare nevoie. Lumea s-a modernizat, acordă-i casei tale un stil special și impresioneză-ți vecini pentru că nu vei avea calorifere, sobe, sau țevi trase pe pereți, toată instalația va fi în pardoseală. În concluzie vei avea mai mult spațiu pentru ați aranja casa după gustul tău. Nu ezita să aplici acest sistem casei tale pentru că este un beneficiu pentru casa ta și pentru portofelul tău. Instaltermic te așteptă cu propuneri care mai apoi le vor implementa în drăguța ta căsuță. Dă-i casei tale căldura de care are nevoie. 

14 comments:

  1. Un articol interesant, care merita citit!

    ReplyDelete
  2. Sfaturi benefice . Lucruri bune de stiut !

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Sfaturi utile. Bine de stiut!

    ReplyDelete
  5. Super articol. Caldura este foarte importanta.

    ReplyDelete
  6. Imi place articolul,mi se pare o varinta de incalzire fiabila.

    ReplyDelete
  7. Imi place articolul,mi se pare o varinta de incalzire fiabila.

    ReplyDelete
  8. Este o varianta foarte buna de incalzire. Scapi de tevaraie si radiatoare la vedere. E super.

    ReplyDelete
  9. Estem intr-adevar un sistem de incalzire eficient.

    ReplyDelete
  10. Poate că nu ai să mă crezi, dar dacă instalezi acest sistem pur și simplu vei avea costuri de întreținere aproape inexistente. iar durabilitatea acestui sistem este garantat pe toată durata de viață a clădiri, iar costurile de instalare sunt reduse, Deci beneficiezi de o grămadă de avantaje care te vor ajuta pe viitor să economisești și desigur să ai o casă încălzită corespunzător

    ReplyDelete
  11. Bine de stiut. Un articol util. O varianta de incalzire utila.

    ReplyDelete
  12. Este o varianta foarte buna la RADET, sa scapi de cei de la RADET, si mai scapi si de tevi prin casa... numai beneficii.

    ReplyDelete