Saturday 10 January 2015


/images/casete3.jpg          

                              Casetele de directie sunt printre cele mai importante piese ale masinii, fara caseta de directie masina nu ar putea functiona. Este forte important ca sa stim daca ne este defacta sau nu. Acest site ne da oportunitatea de a ne pastra caseta de directie si cel mai important de a economisii bani. Avem posibilitatea de a ne reconditiona defecta noastra caseta de directie deoarece aceasta companie pune la dispozitie o gama larga de masini a carei casete de directie poate fi schimbata, tu aduci masina la noi, iar noi o reparam.





                          ACD AUTOMATIC MACHINE este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Chitila, infiintata in anul 2010. Obiectivul de baza al companiei este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.
Aceasta companie este foarte serioasa si dispune de oameni calificati care va stau la dispozitie si va asigura de cea mai buna calitate a munci.
                      Preturile dupa cum si pe site este mentionat difera de la o masina la alta, ele pornesc de la 200 Ron si ajung pana la 800 Ron daca caseta necesita reconditionare totala, repet aici desigur in functie de masina si defectul fiecareia. Dupa parerea mea acest site este unul foarte bun de incredere, o companie serioasa care merita cautata. Pe site aveti toate detaliile de contact si toate informatiile utile care va ajuta sa va rezolvati problema. Acest lucru nu este tot  firma va ofera o garantie a casetelor de directie de 12 luni de la data in care a fost reparata, deci nu ezitati, nu ratati ocazia de a va reconditiona caseta de directie in loc sa cumparati  alta noua cu costuri mari si sa aveti poate in cel mai scurt timp probleme. 
               Dupa cum spuneam si mai sus caseta de directie are un rol important in mecanismul de directie al masini, avand aceasta defecta volanul va functiona foarte greu, este posibil sa pierdeti lichid hidraulic si desigur  o anumita bataie la bucsele din caseta.
               Asadar si prin urmare lasati "caseta de direcite" sa va indrume spre atelierele noastre. Daca nu doriti sa cumparati una noua din cauza costurilor sau va ganditi sa cumparati una second hand dar cu riscul de a  se strica foarte repede, noi va sugeram sa veniti la noi deoarece noi reparam casete de directie, le reconditionam la un pret accesibil si va dam si garantie intre 6 luni si 2 ani. Oferta este mult prea tentanta. 

                                            Va asteptam la noi!!!





0 comments:

Post a Comment