Friday 22 August 2014


Power Laptop

                 

                 Durata unei baterii depinde de modul de utilizare a fiecarei persoane in parte. Pentru a-ti prelungi durata de functionare a unei baterii trebuie urmati anumiti pasi. Bateriile difera, de exemplu bateriile vechi Nichel-Cadmiu au memorie, de aceea daca sunt incarcate inainte de a fi descarcate complet data viitoare nu se vor mai incarca 100%, iar bateriile Litiu-ion trebuie incarcate inainte de a se descarca complet deoarece isi pierd din capacitate.
                   Ce pot sa spun doar ca o baterie buna se poate gasi pe Power Laptop, daca detii o baterie buna si o ingrijesti corespunzator te poate tine mult. Bateria este ca a doua viata pentru laptop-urile noastre, de aceea trebuie sa avem mare grija de ele. Cel mai important lucru la o baterie este ca atunci cand iti este laptopul conectat la o priza mai mult timp, bateria trebuie scoasa.
                   Bateria trebuie tot timpul sa fie incarcata, daca nu in timp va pierde o anumita parte din energie. Eu imi tin bateria in laptop atunci cand nu folosesc curent de la o priza, o descarc dar imediat o incarc la loc pentru a ma asigura ca nu se pierde nici cea mai mica cantitate de energie electrica. Eu va sugerez sa aveti mare griza de bateriile dumneavoastra deoarece ele va servesc exact atunci cand ai nevoie.
                 Un lucru foarte important as dori sa va spun, daca nu aveti baterie la laptop va sugerez sa achizitionati una de pe powerlaptop.ro. Acest magazin are o sumedenie de produse pentru toate gusturile, nu conteaza cat de fitos este lapttopul dumneavoastra sunt sigur ca aici veti gasi tot ceea ce este mai bun. 
Comandati cu incredere, acest magazin face livrarea in cel mult 24-48 ore prin curierat, iar plata se face la predarea coletului. Cea mai mare gama de produse pentru laptop este la doar cateva click-uri distanta. Ce mai astepti, dai un aspect cool laptopului tau cu cele mai tari produse. 

0 comments:

Post a Comment