Thursday 9 April 2015

         

             Bună ziua dragi cititori astăzi ne-am persmus să vorbim despre renumita firmă de cosmetice Avon, despre beneficiilee si avantajele de care se bucură cei care aleg să-și creeze un cont și șă devină reprezentant cu drepturi depline. Sunt destul de sigur că toti ați auzit de acest magazin prin intermediul altor reprezentanți sau prin intermediul media.
                   Ceea ce vă pune acest magazin la îndemână este destul de incitant, oferte și reduceri substanțiale pentru toată lumea, dar în special pentru noii reprezentanți.Dacă doriți să deveniți reprezentant avon  nu trebuie decât să vă înscrieți pe site-ul oficial, după care veți fi introdus în programul Avon Junior care vine cu reduceri de 40% și cadouri la fiecare broșură. Avon este o firmă serioasă din care poți să îți creezi o carieră cu ajutorul consultanților care te instruiesc să ai comenzi cât mai mari și să ajungi să fi lider de produse vândute. Poți primi credite în bani de la  400 RON la 1800 RON, totul depinde de cât de mult muncești ca să atingi aceste sume.
                   Programul Avon Junior îți permite să beneficiezi de discount-uri de la 15 la 40%, livrarea produselor se face gratuit, reduceri mari la produse pentru reprezentanți sau comenzi online, cel mai fain este că poți face comenzile prin sms sau online, iar comanda o primești acasă în cel mai scurt.  timp, aproximativ 48 de ore. Din toate punctele de vedere este o ofertă profitabilă care ,erită încercată în fond nu aveți nimic de pierdut ci numai de câștigat, ba mai mult după ce deveniți reprezentant aveți în pagina dumneavoastră personală lecții gratuite despre cosmetică și cum să realizați comenzi mari care să vă aducă profituri mari și cadouri pe măsură.
                Pentru a deveni reprezentant intrați pe site ți mergeți la secțiunea Vreay să devin reprezentant, completați formularul și în cel mai scurrt timp o să fiți contactat și veți primi acasă toate informațiile necesare, cataloguri precum și fișa de înscriere. Vă îndemn cu căldură să luați cu foarte mare seriozitate această ofertă, deaorece vă poate schimba mult stilul de viață. Echipa Avon vă așteaptă să vă alăturați celui mai bun magazin de cosmetică din România.

0 comments:

Post a Comment